HOE WERKT HET?

Het Foodmaker ‘Back on Track’-plan is opgesteld uit 4 lekkere en gezonde maaltijden per dag in combinatie met lichte beweging. Per dag krijg je ongeveer 1800 calorieën binnen en beweeg je ongeveer 30 minuten of zet je 10.000 stappen.

Je kan zonder veel nadenken en onbezorgd het plan volgen: wij leveren de maaltijden bij je thuis en je hoeft zelf niets te doen (wel nog een beetje bewegen natuurlijk).

Uiteraard kan het zijn dat je met 1800 calorieën niet je hele behoefte hebt gedekt en nog een klein hongergevoel hebt. Je bent vrij om nog een stuk fruit of magere (fruit)yoghurt als kleine snack bij te nemen.


KIES JE PROGRAMMAchicks
BESTEL


BACK ON TRACK

chicks
BESTEL


BACK ON TRACK 2 WEKEN

We bieden 2 pakketten aan.

  1. Back on Track voor 1 week: Dit pakket is de perfecte start om je fitter en energieker te voelen. Het helpt je om structuur te brengen in je voedingspatroon en te starten met een gezondere levensstijl. Je krijgt twee leveringen voor vier maaltijden per dag gedurende zes dagen. Op woensdag mag je zelf kiezen wat je eet.

  2. Back on Track voor 2 weken: Dit pakket is de ideale reset om je nog fitter te voelen en wat gewicht te verliezen. We deden de test bij 20 mensen en we zagen alleen maar positieve resultaten na twee weken. Je krijgt vier leveringen voor vier maaltijden per dag gedurende 12 dagen. Op woensdag kan je zelf kiezen wat je eet. Hierdoor is de kuur ook makkelijk vol te houden.


WAAROM HET FOODMAKER BACK ON TRACK PLAN?
  • Je wil je goed in je vel voelen en eventueel wat gewicht verliezen
  • Je wil op een gezonde manier Back on track komen, geen poedertjes of grote inspanningen die niet vol te houden zijn.
  • Je wil vooral genieten en niet teveel tijd verliezen met boodschappen doen en koken
  • Je eet liever geen kunstmatige troep en geraffineerde suiker
  • Je wil zonder teveel nadenken en onbezorgd resetten
BESTELLEN ←TERUG
Diëten kost altijd tijd en moeite, en via dit programma ging het eigenlijk probleemloos. Bovendien eet je gevarieerd, gezond, gestructureerd en lekker zonder dat het moeite kost door volledige ontzorging! Ik ben fan en zal zeker dit nogmaals doen als het op de markt is!